Box and Co Logo

Mt Coot-Tha Visitor Information Centre

Local Blue stone, blasted and hand hewed directly out of the Mt Coot-Tha stone quarry, is a striking feature of the new Mt Coot-Tha Visitor Centre
Client Brisbane City Council
Location Brisbane
Contract Value $2.5M
Division Commercial Construction Management (view more)

Box & Co was the principal contractor for this flagship project for the City of Brisbane.

Box & Co utilised the expertise of skilled stone masons to create the outstanding stone work – an integral part of the building’s striking moderist exterior.

The Centre includes a large foyer featuring cutting edge displays and a contemporary, handcrafted visitor counter.  The building is surrounded by extensive native landscaping that connects the Centre with the Botantic Gardens.

What our clients say